Ιστολόγια

3ο Επίσημο σεμινάριο υγραεριοκίνησης LPG STAG

stag
3ο Επίσημο σεμινάριο υγραεριοκίνησης  LPG STAG

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος συμμετοχών πραγματοποιήθηκε το 3ο Επίσημο σεμινάριο υγραεριοκίνησης  LPG STAG – SAPOUNAS στις 14-15 Οκτωβρίου 2016.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το νέο λογισμικό πρόγραμμα της  AC STAG και να ενημερωθούν για μελλοντικά προϊόντα της εταιρείας.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους δυο εκπροσώπους της εταιρείας AC STAG που στήριξαν με την παρουσία τους το σεμινάριο.

Διεθνής Έκθεση GasShow 5-6 Μαρτίου 2015 στη Βαρσοβία

stag
Διεθνής Έκθεση GasShow 5-6 Μαρτίου 2015 στη Βαρσοβία

H εταιρία μας, ως αντιπρόσωπος της ac stag, παραβρέθηκε στην παγκόσμια έκθεση υγραεριοκίνησης Gas Show 2015 στην Βαρσοβία της Πολωνίας.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις προσφέροντας ότι ποιο καινούριο θα επακολουθήσει στο κοντινό μέλλον, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

stag AFR Ελεγκτής καυσαερίου (ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ)

stag
stag afr

Η μονάδα ελέγχου STAG AFR, για διάφορους τύπους αισθητήρων οξυγόνου, έχει σχεδιαστεί για να προσδιορίζει την αναλογία αέρα-καυσίμου (AFR) σε κινητήρες εσωτερικής καύσης, με βάση την μέτρηση του οξυγόνου στα καυσαέρια. Το κιτ χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με όλους τους τύπους αισθητήρων λ, που συναντιούνται σε κινητήρες με διαφορετικές επιλογές τροφοδοσίας καυσίμων, π.χ. αμόλυβδη βενζίνη, ντίζελ, LPG / CNG, φυσικό αέριο και αιθανόλη.

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου