STAG 4 QBOX BASIC

STAG 4 QBOX BASIC
 • ένα ελαφρύ, συμπαγές περίβλημα με μια ευθεία σύνδεση, κάνει  την εγκατάσταση στο χώρο του κινητήρα πιο γρήγορη.
 • μια θέση υποδοχής  επιτρέπει σχεδόν οποιαδήποτε θέση τοποθέτησης.
 • το πρόγραμμα του λογισμικού που βασίζεται σε μια έκδοση 32-bit μικροεπεξεργαστή δίνει  λύσεις στην αυτοκινητοβιομηχανία.
 • ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών λειτουργίας (-40 ° C, + 125 ° C).
 • Οι λύσεις του προγράμματος  για τη βελτίωση της προστασίας των δεδομένων και τις επιλογές επέκτασης  του εγκεφάλου.
 • υπάρχει υποστήριξη για την ασύρματη επικοινωνία Bluetooth.

O Q-BOX BASIC είναι ο πρώτος της νέας γενιάς εγκέφαλος για διαδοχικό ψεκασμό βενζίνης σε οχήματα που κινούνται με τετρακύλινδρους κινητήρες με πολλαπλό ψεκασμό καυσίμου.

Ο σχεδιασμός του εγκεφάλου βασίζεται σε ένα σύγχρονο, υψηλής απόδοσης 32-bit μικροεπεξεργαστή που επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο τροφοδοσίας του υγραερίου, την ταχεία αντίδραση σε διάφορες παραμέτρους του κινητήρα και μέτρηση του χρόνου ψεκασμού βενζίνης.

Το πρόγραμμα του λογισμικού προσφέρει μια σειρά από χρήσιμες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αλλαγής ψεκασμού των μπεκ,  την υποστήριξη ασύρματης επικοινωνίας με Bluetooth και την ανάγνωση των στροφών του κινητήρα με βάση τα σημεία ψεκασμού βενζίνης. Ο σχεδιασμός επιτρέπει την προσθήκη νέων λειτουργιών και επεκτάσεις της σειράς QBOX.

Το συμπαγές, ελαφρύ και ανθεκτικό περίβλημα με εργονομική διάταξη των λειτουργικών στοιχείων επιτρέπει την ταχύτερη και ευκολότερη καλωδίωση επάνω, καθώς και εγκατάσταση σε οποιαδήποτε θέση μέσα στον χώρο του κινητήρα. Η υψηλής ποιότητας πλαστικό υλικό που χρησιμοποιείται για το περίβλημα έχει εξετασθεί, όπως απαιτείται, με τη χρήση της μηχανικής αντοχής, τις κλιματικές και θερμικές δοκιμές σοκ. Η πλακέ βάσης του περιβλήματος από ανοξείδωτο χάλυβα εγγυάται μια υψηλή αντίσταση στη διάβρωση και τονίζει την μοναδική εμφάνιση του.

Το STAG 4 QBOX BASIC κατασκευάζεται με βάση την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και κορυφαία εξαρτήματα ποιότητας δοκιμασμένα στα εργαστήρια του Ερευνητικού Κέντρου AC και το Κέντρο Ανάπτυξης, σύμφωνα με τα πρότυπα της αυτοκινητοβιομηχανία. Η ιδανική επιλογή των συστατικών και ο πρωτοποριακός 32-bit επεξεργαστής  ελέγχει  τον ψεκασμό  των μπεκ του αυτοκινήτου και εγγυάται ακριβή και άμεση δοσολογία καυσίμου βελτιώνοντας την  οικονομία οδήγησης σε LPG. Ο εγκέφαλος STAG 4 QBOX BASIC αποτελεί τη καλύτερη λύση για τις σύγχρονες μηχανές, εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής , την ασφάλεια και την άνεση.

Οφέλη:

 • ένα ελαφρύ, συμπαγές περίβλημα με μια ευθεία σύνδεση, κάνει  την εγκατάσταση στο χώρο του κινητήρα πιο γρήγορη.
 • μια θέση υποδοχής  επιτρέπει σχεδόν οποιαδήποτε θέση τοποθέτησης.
 • το πρόγραμμα του λογισμικού που βασίζεται σε μια έκδοση 32-bit μικροεπεξεργαστή δίνει  λύσεις στην αυτοκινητοβιομηχανία.
 • ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών λειτουργίας (-40 ° C, + 125 ° C).
 • Οι λύσεις του προγράμματος  για τη βελτίωση της προστασίας των δεδομένων και τις επιλογές επέκτασης  του εγκεφάλου.
 • υπάρχει υποστήριξη για την ασύρματη επικοινωνία Bluetooth.
 • δυνατότητες αυτοελέγχου για τη μετάδοση στοιχείων.
 • ανάγνωση των στροφών (rpm) βάσει των σημάτων βενζίνης  στα μπεκ.
 • προαιρετική τροποποίηση σειράς μπεκ.
 • διαχείριση σφαλμάτων - πάγωμα καρέ εγγραφής
 • συνεργασία \\με διακόπτες LED-300, LED-300/400 και LED-400
 • τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι  κορυφαίας ποιότητας και εργαστηριακά ελεγμένα, σύμφωνα με τα πρότυπα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Χαρακτηριστικά ελεγκτή

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΕΓΑΣΗ

Σύμφωνα με τις παραδοχές του σχεδιασμού, το περίβλημα του ελεγκτή είναι ένα λεπτό τοίχωμα λόγω μοντέλο της χαμηλής μονάδας όρος του βάρους.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την εγγύηση κατοικιών βέλτιστη αντοχή στην κρούση, διατηρώντας το χαμηλό βάρος. Και οι δύο, τα υλικά και το σχήμα του περιβλήματος, εγγυάται τη βέλτιστη λειτουργικές ιδιότητες για τον ελεγκτή σε σχέση με τα θερμικά φορτία που υπάρχουν στο χώρο του κινητήρα. Παρά το γεγονός ότι το περίβλημα φαίνεται λεπτή, είναι σε θέση να προστατεύσει την ηλεκτρονική μονάδα έναντι υγρασίας και κρουστικά φορτία εντός της περιοχής θερμοκρασίας από -20 ° C - 120 ° C. Σε κανονικές συνθήκες λειτουργίας, το περίβλημα δεν είναι εκτεθειμένη σε μόνιμη παραμόρφωση, αλλά μόνο δονήσεις που προκαλούνται από το σύστημα οδήγησης και τυχαία επιπτώσεις από χαλίκι (άμμος, πέτρες) στο οδόστρωμα.

ΑΝΤΟΧΗ / Αντίσταση στον ξύσιμο

Υπό κανονικές συνθήκες λειτουργίας, το περίβλημα δεν είναι εκτεθειμένη σε συνεχή ξύσιμο με στυλό ή με αιχμηρά αντικείμενα.

Γρατσουνιές μπορεί να επηρεάσουν την εμφάνιση, αλλά δεν μειώνουν τις παραμέτρους στέγασης. Γρατσουνισμένος πλαστικά καλύμματα ή πλάκες από ανοξείδωτο χάλυβα βάσης εξακολουθούν να είναι ανθεκτικές στη διάβρωση.

ΠΕΡΙΒΜΗΜΑ

Το περίβλημα του συστήματος ελέγχου έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν στεγανότητα μονάδα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της

εφαρμόζονται τα άρθρα και τους κανονισμούς UNECE. Στέγαση προστασίας είσοδος έχει βαθμολογηθεί IP54 με τη φύσα καλωδίωσης στην πρίζα; Η στέγαση σφραγίζεται μόνο με συνδεδεμένο στην καλωδίωση (σε κανονικές συνθήκες λειτουργίας, το βύσμα είναι στην πρίζα συνεχώς). Το καμπύλο σχήμα του περιβλήματος που προορίζεται για την αντιστάθμιση παραμορφώσεων των στοιχείων στέγασης σε ποικίλες συνθήκες θερμοκρασίας στο εσωτερικό του διαμερίσματος του κινητήρα (θερμικής διαστολής του περιβλήματος).

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Τα υλικά υψηλής ποιότητας, η μοναδική και καινοτόμο σχήμα του περιβλήματος και την ποιότητα της διαδικασίας παρασκευής επιτρέπουν διατήρηση των υψηλών αισθητικών ιδιοτήτων της μονάδας. Το κάλυμμα του περιβλήματος είναι κατασκευασμένο από σύγχρονα υψηλής ποιότητας πλαστικό με βελτιωμένη αντοχή σε κρούση και αντοχή σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών. Η πλάκα από ανοξείδωτο χάλυβα βάσης υπογραμμίζει τον μοναδικό χαρακτήρα του περιβλήματος.

Share